När du väljer att träna med en personlig tränare är han/hon med dig under hela träningspasset. Fördelen med en personlig tränare är att du har någon som motiverar dig till att orka lite mer, ser till att du gör dina rörelser rätt samt lär dig hur du kan träna mer effektivt! Din personliga tränare kan även hjälpa dig med att rehabilitera skador eller förebygga problem.

Första mötet med en personlig tränare inleds alltid med ett samtal där varje individs enskilda behov och önskemål ventileras. Utifrån samtalet utformas ett individuellt träningsprogram. Vid utformande av träningsprogram tas hänsyn till skador, sjukdomar, tidigare träningsbakgrund, målsättning och motivation med träningen.

När Meckbach Tränings personliga tränare arbetar med personlig träning är målsättningen att finna övningar och redskap som varje individ finner stimulerande.

Hur ofta du väljer att träffa din personliga tränare är helt upp till dig. En del väljer att träna varje pass med sin personliga tränare medan andra träffas några gånger i månaden. Oavsett vilken träningsalternativ du väljer ges alltid möjlighet att utveckla programmet för fortsatt stimulans i träningen!

Har du frågor eller är intresserad av personlig träning? Kontakta oss!
Telefon: 070-444 16 97
Mail:maria@meckbach.se