Vi vill att du som tränar hos Meckbach Träning ska känna att din träning ger resultat. Att du klarar av att springa en mil lite snabbare, att du mår bättre, att du kan göra en handstående armhävning – eller vad du nu vill uppnå med din träning. Vårt mål är att hjälpa dig att nå dit, och vi ser gärna att du har roligt under tiden!

Den träningsform som vi jobbar med och anser vara mest effektiv är funktionell träning, en typ av träning som stärker kroppen inifrån och ut, ger maximal effekt och minskar risken för skador. Inom elitidrotten har man länge tränat så, och eftersom alla vi som står bakom Meckbach Träning har en bakgrund inom elitidrott, så är det självklart att erbjuda en typ av träning som vi själva tror på och vet ger resultat. Inom funktionell träning använder man inte traditionella maskiner, utan vi använder oss av bland annat fria vikter, kettlebells, ”Bulgarian bags”, medicinbollar, romerska ringar, chinsräcken och klätterrep, och inte minst kroppens egen vikt. Redskapen använder vi under våra gruppträningar, personliga träningar och om du tränar själv. Träningen är intensiv, effektiv och rolig!
En annan viktig aspekt är att träningen ska utgå från din individuella förmåga. Därför är det personliga bemötandet viktigt för oss, och vi har ett medlemstak på 120 personer så att alla som tränar hos oss har möjlighet att delta på gruppträningspass och få den hjälp som de behöver. Vill du börja träna hos får du alltid en gratis provträning och en introduktion till funktionell träning.

Träning och lite till
Meckbach Träning finns på två fysiska platser, dels på vårt eget nybyggda träningscenter i Solna och dels i Hammarby Sjöstad, där vi har ett samarbete med Actic. Sedan har vi även Klubb Meckbach som inte är knuten till en fysisk plats.

På Meckbach Träningscenter i Solna kan du träna själv, vara med på våra gruppträningspass eller träna med en personlig tränare. Vi ordnar även tester, både egna och i samarbete med GIH, där du kan följa din utveckling inom olika områden. Några gånger per termin bjuder vi in gästtränare inom olika grenar, som till exempel Martin Lidberg, Johan Wissman, Anders Szalkai och Jörgen Kruth. Är du sugen på att träna lite intensivare under en period kan du följa med på någon av våra träningsresor som vi gör ett par gånger om året, en skön semester som passar för hela familjen. För idrottsintresserade barn så har vi sportläger på sommarlovet, där de får prova på bland annat fäktning, ridning och friidrott. Utöver de olika träningstyperna så erbjuder vi naprapati, massage och kostråd. Vi kan också specialanpassa träning till företag.

Gruppträning »
Personlig träning »
Företagsträning »
Hälsa – naprapati, massage och dietist »