• 2 år sedanAPR
  0 Kommentarer

  Välkommen till Meckbach Tränings idrottsläger i sommar!

  Välkommen till Meckbach Tränings idrottsläger i sommar!

  Nu kan du som är 7-12 år vara med på vårt idrottsläger i sommar. Under fem dagar får du möjlighet att prova på olika idrotter: ridning, fäktning, gymnastik, friidrott och friluftsliv. Sommarlägret startar fredag den 12 juni, med uppehåll under helgen, och avslutas torsdag den 18 juni. Tiderna för lägret är ca kl. 10.00-15.00 varje dag. Lägret är uppdelat i två åldersgrupper: barn födda 2009-2007 och barn födda 2006-2004. Max 25 st barn per grupp.

  Kostnad:
  1400 kr. För barn i samma familj erbjuds en syskonrabatt på 10 %.
  I priset ingår lunch, mellanmål, inträde, utrustning och transport till de olika aktiviteterna.

  Anmälan:
  Skicka ett mejl till ida@meckbach.se eller ring till Ida på 073 – 730 11 19 senast tisdag den 26 maj. Hör gärna av dig om du har några frågor.

  Personal på lägret är:
  Emma Carlsson, studerar till hälsopedagog vid Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. Vid sidan av studierna tränar Emma orientering på elitnivå.

  Josefin Larsson, studerar till idrottslärare vid Gymnastik – och idrottshögskolan i Stockholm. Vid sidan av studierna är friluftsliv och militärträning något som Josefin brinner för.

  Ida Björk, jobbar på Meckbach Träning i Solna. Ida har en friskvårdsutbildning och tränarutbildning vid Bosön Idrottsfolkhögskola och hennes idrottsliga bakgrund finns inom fotboll och gymnastik.

  Huvudansvarig för lägret är Maria Meckbach, VD Meckbach Träning. Maria är utbildad idrottslärare vid Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. Hon har även en lång erfarenhet som både aktiv och tränare inom simhopp.

  Varmt Välkomna till vårt sommarläger!
  Gunnar Asplunds allé 2-4
  171 63 So