• 3 år sedanDEC
  0 Kommentarer

  Premiär för MeckbachTräningscenter –
  öppet hus den 14/12 kl 11-14

  Vill du ta din träning ytterligare en nivå?
  Då är MeckbachTräningscenter rätt plats för dig!

  Den 3:e januari slår vi upp dörrarna till ett helt nybyggt träningscenter på Gunnar Asplunds Allé 2-4 i Solna – i samma lokaler som Hotell- och Restaurang Asplund.
  Här blandar vi en stor ödmjukhet med träningsexpertis i världsklass. All personal hos MeckbachTräning har bakgrund inom svensk elitidrott. Den erfarenheten i kombination med teoretisk utbildning ger oss stor möjlighet att inspirera, vägleda och stödja olika individer så att de kan nå sina mål. Att möta varje individ på den nivå som han eller hon befinner sig på är grundläggande i vår träningsfilosfi och det personliga bemötandet genomsyrar all vår verksamhet på MeckbachTräning.
  Träningsutbudet är stort och varierat. Hos oss finns skivstänger, kettlebells, ringar, studsgolv, armgång i taket, klätterväg i sidled, konditions- och styrketräningsmaskiner m.m.
  Att träna hos oss gör skillnad!

  Öppet hus 14 december kl. 11.00-14.00

  Den 14 december har du chansen att provträna hos oss. Efter träningen kan du njuta av en gryta till lunch hos stjärnkocken Fredrik Eriksson i restaurang Asplund, där det även bjuds på glögg och pepparkakor.
  Vill ni delta på lunchen anmäl er senast den 7 december till maria@meckbach.se

  Kanonerbjudande till och med 1:a jan:

  Årskort: 549 kr/månad, 350 kr/månad (ej pass)
  Personlig Träning: 3 ggr 1490 kr ord. pris 1895 kr
  Massage: 10 % rabatt på alla massagebehandlingar.
  De 20 första som köper ett årskort får även 2 x 45 min personlig träning!