• 3 år sedanOKT
  0 Kommentarer

  Medlemsbrev.

  Hammarby Sjöstad, 2014-10-23

  Bästa medlemmar,
  Sjövillan Motion har beslutat sig för att börja ett spännande samarbete med Actic i Hammarby Sjöstad. Att lämna Sjövillan har varit ett svårt beslut för mig, men nu när allting har landat känns det väldigt inspirerande och roligt. Jag är övertygad om att det här kommer att medföra nya fantastiska möjligheter för oss att lyfta er träning ytterligare en nivå. Det här samarbetet innebär att Sjövillan förflyttar sin verksamhet till Actics lokaler där jag, Maria, tillsammans med vår nuvarande personal kommer att driva en klubb, Actic Sports Club by Maria Meckbach. Genom att gå med i den här klubben kommer ni att få följande erbjudande;

  Actic Sports Club by Maria Meckbach

  Träningspass varje vecka (morgon-, lunch-, torsdag-, söndag- och löppass).

  12 st olika funktionella träningar per år (till exempel löpning med Emma, gymnastik/akrobatik med Maria, Ruffie med Nils).

  4 st gästtränare per år (till exempel Martin Lidberg, Johan Wissman, Jörgen Kruth).

  1 st tröja/linne och vattenflaska.

  10 % rabatt på träningsresor som arrangeras av Maria Meckbach.

  10 % rabatt på träningsläger som arrangeras av Maria Meckbach.

  10 % rabatt på Hefitness.

  10 % rabatt på kajakuthyrning hos Sjöstadens kajak.

  Om du tecknar ett medlemskap i Actic Sports club by Maria Meckbach innebär det att du även får delta på alla Actics pass, träna på egen hand i deras lokal samt tillgång till bad och gym i Högdalen. Kostnaden för att vara med i klubben är 549 kr/månad för Sjövillans medlemmar, alltså samma pris som ni betalar idag. Alla våra pass kommer att ledas av Sjövillans nuvarande personal.
  Vi erbjuder de medlemmar vars kort inte löpt ut att teckna ett nytt årskort i Actic Sports Club by Maria Meckbach eller ett ordinarie medlemskap på Actic och fram till ert medlemskap löper ut får ni träna gratis. Ett medlemskap för Sjövillans medlemmar kostar (före den 30/11) 299 kr/månad (ordinarie pris 399 kr/månad). Endast medlemskap i Actic innebär fri träning i gymmet samt deltagande på alla Actics ordinarie pass samt bad och gym i Högdalen.
  Alla Sjövillans medlemmar ges även möjlighet att provträna på Actic fram till den 17/11. Gå till receptionen och berätta att du är från Sjövillan. Alla ni medlemmar som har klippkort kan hämta ett klippkort i Actics reception. Det här klippkortet kan ni använda för att provträna under perioden 25/10-16/11. För er som känner att ni vill att vår personal ska ”följa” med er och provträna på Actic är det bara att meddela oss.

  Sjövillans personal kommer att leda fyra pass i Actics lokaler för att ni ska kunna prova lokalen innan ni bestämmer er. Se datum för de här passen nedan. Vi samlas utanför Sjövillan femton minuter innan passet börjar och springer sedan gemensamt till Actic. Övergången från Sjövillans lokal kommer att ske den 17/11.
  29/10 kl. 19.00-20.15 (Samling Sjövillan kl. 19.00, pass på Actic kl. 19.15-20.15).

  9/11 kl. 09.30-10.45 (Samling Sjövillan kl. 09.30, pass på Actic kl. 09.45-10.45).

  13/11 kl. 19.00-20.15 (Samling Sjövillan kl.19.00, pass på Actic kl. 19.15-20.15).

  16/11 kl. 09.30-10.45 (Samling Sjövillan kl. 09.30, pass på Actic kl. 09.45-10.45).

  För er som inte vill teckna ett nytt kort på Actic kommer jag erbjuda er träning med min klubb och om den kan ni läsa i det andra bifogade brevet.

  (Föräldrarenergin fortsätter som vanligt)

  Jag vill passa på att tacka alla medlemmar, personal, hyresgäster, städpersonal, vänner och mina föräldrar som har varit med på vår 10-åriga resa i Sjövillans lilla lokal. Ni alla har varit med och bidragit till att jag älskar mitt arbete!
  För er som väljer att fortsätta er ”resa” med MeckbachTräning och/eller Actic Sports Club by Maria Meckbach ser jag fram emot att ta er träning till högre nivåer och för er som inte väljer att fortsätta träna med oss så hoppas jag att ni följer oss på vår hemsida och facebooksida. MeckbachTräning erbjuder så mycket mer än bara träning.
  Återigen, tack för dessa 10 år!!

  Varma hälsningar Maria