• 3 år sedanOKT
  0 Kommentarer

  Meckbach Träning

  MeckbachTräning

  Meckbach Träning är en klubb för den som vill ta sin träning till en högre nivå. Klubben är till för att inspirera människor till att hitta roliga funktionella träningsformer. Alla tränare i Meckbach Träning har en gedigen idrottslig och akademisk utbildning. Alla vet hur viktigt det är att känna sig motiverad
  och peppad när man tränar, både vid motgång och medgång. De lokaler/ställen vi b.l.a kommer att vara i är bla. Eriksdalsbadets gymnastikhall (där simhopparna tränar), vårt träningscenter i Solna, Bosön och Hammarbybacken. Medlemsbrev och erbjudande kommer varje månad och en årkalender kommer i januari 2015. Den här klubben tillhör inget gym utan du kan vara medlem oavsett var du bor eller vilket gym som du för tillfället tillhör och kostar 150 kr/månad. Det här ingår i MeckbachTräning;
  MeckbachTräning

  12 st olika funktionella träningar per år. Varje träningstillfälle är mellan 1-2 timmar och innehållet varierar, men inriktningen kommer alltid att vara på funktionell träning. Exempel på träningar; gymnastik/akrobatik, bålstabilitet, cirkelträning uppför hammarbacken, högintensiva träningspass, olympiska lyft etc.Tanken med de här passen är att få inspiration till sin egen träning. Efter varje träningstillfälle får du med dig det program vi genomfört så du kan träna det på egen hand.

   Två testpass i grupp (om man missar ett testtillfälle kan man boka om det till en kostnad av 250 kr).

   50 % rabatt på gästtränare (4 per år, till exempel Martin Lidberg, Johan Wissman).

   10 % rabatt på en personlig träning med Maria Meckbach, Emma Carlsson, Nils Larsson mfl.

   10 % på träningskurser (ex. simhoppskurser, gymnastikkurser, löpkurser mm.).

   Tävla för klubb MeckbachTräning.

   1 tröja/linne och vattenflaska.

   10 % rabatt på träningsresor som arrangeras av Maria Meckbach.

   10 % rabatt på träningsläger som arrangeras av Maria Meckbach.

   10 % rabatt på kajakuthyrning hos Sjöstadens kajak.

   10 % rabatt på HeFitness.

  Jag vill passa på att tacka alla medlemmar, personal, hyresgäster, städpersonal, vänner och mina föräldrar som har varit med på vår 10-åriga resa i Sjövillans lilla lokal. Ni alla har varit med och bidragit till att jag älskar mitt arbete!
  För er som väljer att fortsätta er ”resa” med MeckbachTräning och/eller Actic Sports Club by Maria Meckbach ser jag fram emot att ta er träning till högre nivåer och för er som inte väljer att fortsätta träna med oss så hoppas jag att ni följer oss på vår hemsida och facebooksida. MeckbachTräning erbjuder så mycket mer än bara träning.

  Återigen, tack för dessa 10 år!
  Varma hälsningar Maria