Förutom träning så erbjuder vi även förstklassig naprapati, massage och kostrådgivning. All behandling är individuellt anpassad och präglas av ett helhetstänkande. Vid specifika problem fokuseras behandlingen på dessa besvär för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi behandlar i akut, kroniskt och förebyggande syfte.

Massage
Massage har en avslappnande effekt på kroppen, vilket minskar stressrelaterade symptom samt ökar kroppens välbefinnande. Massage lindrar muskulära problem som smärta, värk och stelhet samt har goda effekter på bland annat huvudvärk, nackont, ischias och trötthet.

Naprapati
Naprapati står för att korrigera orsak till lidande. Naprapater har specialiserad kunskap inom ortopedisk medicin och jobbar med rörelseorganens specifika funktioner, innefattande muskler, leder, skelett och bindväv. Syftet med behandlingen är att återställa rörelsen samt hitta orsaken till problemet.

Kostrådgivning
Vid kostrådgivning får du expertråd om din diet och ditt näringsintag av en dietist/näringsfysiolog. Du kan bland annat få information och råd om hur mycket och vad du ska äta för att få rätt balans samt hur du ska äta för att bibehålla, minska eller öka din vikt. En ingående livsstilsanalys görs och utifrån denna utformas en individuellt anpassad kostmeny för optimal balans. Praktiska och informativa råd ges för att du ska lyckas nå dina mål.